Wednesday, October 20

#12 20.10.2010 - Selamat Tinggal Cikyuyu

Assalamualaikum...


Ukhwah antara kita banyak bermula di sini...hari berganti hari, jalinan kita semakin mesra...walaupun sekadar teman di alam maya namun tak mustahil ia akan berlarutan ke dunia realiti...kalau tidak, tiada lah istilah blogger kawen sesama blogger ye dak...sangat sweet kan...


Membuat sesuatu keputusan tidak sesenang mengira A B C 1 2 3...apatah lagi jika ia melibatkan orang yang kita sayang...tanggal tarikh ini, saya dengan hiba nya mengucapkan terima kasih dan terima kasih banyak banyak pada kamu yang pernah mengenali saya walaupun hanya sekadar waktu cuma...percaya lah saya akan senantiasa ingat akan detik detik kita bermesra di sini...kerna, saya mengenali kalian bukan sekadar sebagai blogger tapi huluran sebuah persahabatan itu saya mulakan dengan hati yang ikhlas...percayalah wahai teman, andai perhubungan yang kita bina di sertakan dengan hati yang iklas maka tidak mustahil andai satu hari nanti kita akan bersua lagi...


Jangan bersedih sayang...andai di panjangkan umur saya tidak akan sesekali meninggalkan kalian...susah untuk kita gambarkan jika ia benar benar suratan takdir Illahi...segala kenangan yang tercipta di sini akan saya abadikan di lain coretan...
Tarikh ini, blog http://cikyuyu.blogspot.com akan di tutup...yerr sayang, saya akan tutup blog nie...jangan marah dengan saya...saya tak sanggup di hentam lagi...saya tak sanggup di perli sesedap rasa hanya kerna melihat saya berblog apatah lagi yang mengetahui saya mampu mendapat income dengan hanya punya blog...bukan saya give up tapi saya cuma ingin mencari sebuah ketenangan...dengan blog ini, ketenangan yang di dambakan tidak saya temui...


Saya ingin hati saya menulis...biarlah hati saya menulis segala yang tersirat selama ia di simpan...hati saya sebak, otak saya berat, dada saya sesak, jiwa saya sakit...ke mana lagi ingin saya luahkan kata hati jika bukan di sini...tapi saya sukar meluahkan nya kerna tatkala jari ini ingin menaip, automatik saya akan fikir perasaan ramai orang...saya takut mereka mereka itu akan hatinya terguris...maaf kan saya...saya tidak berniat menanam sifat cemburu di hati kalian.


Biarlah saya membawa diri...demi mencari sebuah kebebasan walau terpaksa mengenepikan persahabatan antara kita...sudah tiba masa nya saya mencari ketenangan untuk hati saya berehat walau seketika cuma.


Biarkan saya berundur di sini saja...jangan sedih kerna saya...saya tak ingin melihat kalian sedih sebab bila kalian sedih sangat buruk sekali okey...biarlah saya buruk sorang sorang saya tak kesah...biarkan kamar ku beradu dengan kebasahan airmata di bantal, biarkan hati ku menangis semahu mahu nya hanya untuk malam ini...akan ku bangkit hari esok dengan sinar sang suria yang bakal menemani ku.


To Afiq Bukhari, Tomen, Man Kete,Anish, Zaer, Ellen, Miss XYZ, Mat oioi, Anna, Cik Tom, Jericho, Belalang Kachak dan ramai lagi, kalian memang kawan yang best...kita jumpa di alamat rumah baru Yuyu nanti okey...:) Yuyu sayang kalian...hak hak hak terharu tak...bukan senang Yuyu nak sayang orang laki tau tak??? hik hik hik



Sekian,
Yang Menyayangi kalian.
Yuyu.

19 comments:

  1. adoiii yuyu tukar URL jgn lupe member... letak la nme pelik2 sket bg org xleh kacau...

    ReplyDelete
  2. Miss: okey miss...insyaAllah yuyu x lupa kalian...nti yuyu ltk yg plik2 erk..smpi miss susah nk hafal...hoho

    ReplyDelete
  3. hehe sedih btul bace entry kali ni..nnt i da bertukar alamat jgn lupa inform plak..

    psst~! afiq baru nk tido tibe2 plak yuyu buat muka sedih dlm chat box, tu yg terus bace haha..anyway,nice to know u :)

    ReplyDelete
  4. Afiq: ala tamo la sedey2 ok...syum ckit..:P

    sorry ggu tdo mu..huhu nsib baik x ngigau lg kan...thnx 4 evrthing fiq :) nice 2 know u 2 3 4 5

    ReplyDelete
  5. Adoi..taukah, nellen dah kuar air mata buaya tembaga saat membaca setiap ayat2 di sini...finally..nak tukar URL baru plak...ok..nellen sedia menanti cuyu...cepat2 ya..jan di tunggu lama...nellen sayang cuyu...

    hug hug mai...!!

    ReplyDelete
  6. saya sayang kamu juga ehehehe... nanti bg alamat baru yer ehehe

    ReplyDelete
  7. cik yuyu ni.. hmh !
    huhu

    dah pindah umah baru, jgn lupa SINGGAH umah omey anish yaw ! ;)
    lebiulah !

    ReplyDelete
  8. mankete sedih ke tu
    haha..
    ang set jela xbg org lain tgk..

    ReplyDelete
  9. Ellen: ala tamo la sedey2 ok sayams...cane air mata buaya tmbaga erk...x pnh tgk la...hehehe...


    hug hug nelen ketat ketat :P

    ReplyDelete
  10. ManKete: saya sayang kamu juga...huwaaa larikksss :P

    ReplyDelete
  11. Anish: ok anish, yuyu x lupa singgah umah kamo ok...lebiutu lah :)

    ReplyDelete
  12. Tomen: wehh ang saja kan nk kne kan kami..aduiiihh sabo ja la ngn ang..:P

    ak dh sett weh tp x jd je...sng2 ak tukar je la yg bru...settle..huhu

    ReplyDelete
  13. urghhh nama aku dah tak tersenarai, babai YuYu

    ReplyDelete
  14. Mat oioi??
    hahaha...

    Jumpe lagi weyh..

    Belajar rajen2..

    hahahahaha...

    ReplyDelete
  15. Padin: opss din...sori weii terlupa...jgn la babaai cpt ckit...hehe ampun ya pak

    ReplyDelete
  16. Rastamat: Mat sorri erk...susah la nk sebut nma ang...just Mat Oioi lg sng...hehe...tu kn tradmark ang..:)


    bljr rajen2 weh biar smpi ley jd dato`...muahahaha

    ReplyDelete
  17. sedih giler baca entry ni..siap nak abis sekotak tisu..upa2nye nak tukar url..hik3..

    yuyu sayang..kalau dah tukar link..jgn lupa jenguk ciktom ye dgn url baru..syg yuyu ketat3~~

    ReplyDelete
  18. huhu..sedihnye.. yuyu, kalau dh tukar URL jangan lupe singgah umah RB ye.. sayang yuyu ketat2..

    luvly,
    RedBoys.info

    ReplyDelete
  19. yuyu..

    sooooo sorry dah lama tak jenguk blog. baru baca entri ni.. sob sob sob.. sedih la yuyu sayang..

    nanti dah ada url baru bgtau ye..
    frens 4ever dear. best ada kawan cam yuyu ni.. kawan2 lain juga! u all mmg best!!

    love u yuyu,
    anna..

    ReplyDelete